B GARAGE

2024, a Sárkány éve

2024. február 11. 14:19 - T. Balint

Frontpxl_20240120_154620902_2_2.jpg

Oldalnézet
pxl_20240120_154602057_2_1.jpg

Szólj hozzá!
Címkék: mazda na miata mx5

Januári nosztalgia

2023. március 14. 20:51 - T. Balint

Néha jó rá nézni a blogra, legalább látom az autóim fejlődését (már amikor fejlődnek).

Olyan, mint egy jó szerviz füzet, ha nem is mindent tartalmaz de a lényeget igen, ami történt az autókkal.

Természetesen megint elfelejtettem azt a pár karaktert leütni, és felölteni, hogy megörökítsem a digitális füzetembe az elmúlt eseményeket.

Pedig már januárban elhoztam az Mx-et a fényezőtől. Azóta azért párszor eszembe jutott, hogy legalább egy képet feltöltsek, ha nem is másnak legalább magamnak, hogy ha egyszer visszanézem a bejegyzéseim láthatom, mikor mi történt ezen a guruló idősíkon.

Szóval, elkészült a fényezés.
Tádááám.

 

 

Másnap ki is dobtuk alóla a gyári futóművet.

 Az új és a régi.A "kis" fészerünkben folyik a munka.

 Lassan minden a helyére kerül.

 

Véleményt még konkrétat nem tudok mondani a futóműről, de elég stabil lett. Anyagminőségre, keménységre szerintem kiváló lesz.

Szólj hozzá!

Boldog év végét!

2022. december 29. 15:23 - T. Balint

 

Sajnos Lilla lezúzta a Mazdát…. csúszott - kipörgött - bumm.

 


Nagy baj szerencsére nem lett, nem sérült senki és semmi, csak az autó horpadt meg.

Nem is kapott nagyot.

Itthon 2019 óta változatlan a helyzet sok mindent nem lehet egy első szériás MX-5höz találni, szerencsére Kopinál volt még egy utolsó motorháztető és egy frontcut..és az a pár apróság is ami még megsérült. Minden egyes telefonhívásnál elmondta, hogy úgy gondolkodjak rajta hogy ezek az utolsó darabok ezekből az alkatrészekből itthon – azóta se láttam eladó motorháztetőt bontottan.

A Citroenbe minden is befért, Köszi érte Ricsi!

Gyuri már ismerte az autót láttam rajta szívesen dolgozik egy kicsit különlegesebb autón, tudtam, hogy személyesen kell oda mennem és otthagynom az autót, mert akkor rátudom beszélni hogy vállalja el és akkor neki fog állni és nem hajt el, egy 4 hónappal későbbi időponttal.

A kocsi nagyon billegős, és pattogós volt a vágott rugókkal. Négy éve tervezem, hogy veszek alá egy futóművet. Végre megtörtént. Hollandiából a V-maxxtól rendeltem meg az utcai állítható magasságú futóművet, de erről jövőre bővebben írni fogok, hogy vált be, egyenlőre még a szekrényen porosodik, mert az autó a fényezőnél van.

 

Nem volt egyszerű fényezőt találnom, valaki csak az elemet akarta festeni, valakinek vágy álma volt, hogy én szedjem szét és akkor utána szívesen lefújja, valakinek a visszahívását még mindig várom… de végülis sikerült találnom.

December 24-én ezeket a képeket kaptam tőle „Boldog Karácsonyt!” üzenettel, nem a legjobb a képek minősége azt nézzétek el, de ezek a képek elhozták a meghitt ünnepi hangulatot.

 

PXL 20220917 083607969

Mindenkinek bütykölésben és sikerekben gazdag boldog új évet kívánok!

 

Szólj hozzá!

Initial D folytatás 2023-ban

2022. november 29. 13:57 - T. Balint

A sorozat a 2020-as években játszódik, ahol az önvezető elektromos autók váltották fel a belső égésű motorokat. Japánban azonban létezik egy MFG nevű szervezet, amelyet Ryosuke Takahashi (az Initial D sorozatból) alapított, aki utcai versenyzést folytat belső égésű autókkal. Felbukkan egy  japán fiatalember, Kanata Livington aki álnéven versenyez a környéken a Toyota 86-osával, és sorra győzi le az európai csúcskategóriás autókat, mint például a Lamborghini Huracan Performante, a Ferrari 488 GTB, a Lotus Exige, az Alfa Romeo 4C, a Lexus LC500 és  Porsche 911 Carrerát is. Kanatát a legendás downhill és rallyversenyző, Takumi Fujiwara (az Initial D sorozat főszereplője) képezte ki az Egyesült Királyságban, a Royal Donington Racing School-ban, és ő Forma-4 világbajnoka. Egyetlen célja van Japánban és az utcai versenyzés világában,megtalálni rég nem látott apját.

Szólj hozzá!

Ez most sem lett egyszerűbb

2022. július 20. 18:17 - T. Balint

A legutóbbi hosszabb írásom óta, 1 nap eltéréssel kereken 2 év telt el.  A megtett 1900 km-ből is látszik hogy nem volt időm se energiám használni a Mazdát. Ebben a 3 évben, azért a Covid is közrejátszott, tényleg megállt az élet.

Közben lett egy napi szaladgálós egy 2002-es Volvo S60 személyében 2.4 benzin manuális váltóval szerelt.

autó nézőben épp egy Ignis Sportot néztünk de romokba volt, de a

De a Volvo is műszakis lett, július elején, át is akartam nézni, közben vissza térve a legutolsó hosszabb írásomhoz, még inkább nem egyszerű szerelőt találni akit amivel megbízol meg is csinálja (lehetetlen kombó), nem is sikerült találnom. Időpont hónapokra a tervezettől,ha előbbi időpontot szeretnék akkor a válasz általában el vagyok havazva vagy halomban áll az autó, de találkoztam olyannal aki több éve a szakmában van és mégsem ért hozzá, vagy nem igazán értette mit szeretnék. A legutolsónál már úgy éreztem nem is érzik mi az a bőr réteg amit az áldozatról lehúzhatnának amikor betolom az autót, azzal érvelve, hogy egekben az alkatrész ár az euro miatt.

 

Közben alakul egy kis garázs zúg, vagy inkább nevezhetjük egyszerűbben fabrikálós saroknak.

 

A difi olajat a Mazdán már ott cseréltem.

 

Egyből a következő napokra az öcsém teljesen szétszedte, a renoválását ami még mindig tart.. ezt a testvéremmel kezdte el, aki szintig állítja hogy itt még akármit is meg lehet majd csinálni. Róla annyit hogy karosszériásként végzett, hiába mondom neki abban dolgozzon, ő inkább csak autókat szerel egy hivatalos márkaszervizben.

 

Hogy hol is ér össze a két történet hát ott, hogy már nem volt az igazi a kuplung a Mazdán meg itt a szezon tényleg többet szeretnék vele autózni, és le akartam cserélni az összes folyadékot is, ennyi jár neki, így 30 felett. De nem találtam egy épp kézláb szerelőt sem.

 

Szóval a testvérem Ádám el is vállalta, kuplung és a  folyadékok cseréje elkészült, tudja hogy agymenésem a kép készítés a folyamatokról ez talán arra jó ha egyszer eladom tudom mutogatni, héé látod ott az új kuplung, vaagy majd az unokáknak látod a papinak ez okozott a legnagyobb örömöt ha tudott a jobbos roadsterében kuplungot cserélni.

 

 

Át lett újra nézve , Á-tól Cettig, készen áll a kalandra.

nincs baj az emelési pontokkal

A Volvo is átesett a folyamaton, új gyertya , klíma feltölt stb… amennyire féltem tőle annyira kényelmes és megbízható daily machine.

emelőn az metáltégla

 

Mindig megkapom hogy egy unalmas autó de amennyire unalmas, annyira kényelmes.

 

Közben szemetszúrt hogy nézem a lengyeleket a youtubeon egyre többen használnak pályán 940, 740 es csatahajókat, egyre jobban elgondolkodtam mi lenne ha a pici szűkös Miatát egy ilyenre váltanám hmm…

Nézzétek a videóban a fehér 940 est….

Driftel és életstílussal kapcsolatban csak ajánlani tudom a  https://www.youtube.com/c/NIGHTRIDEEE csatornát, nagyon nagy stillben vannak a srácok az autós szférában, talán egy kis motiváció hogy kis pénzből is lehet nagyot autózni.

 

Szólj hozzá!

Ha már a mesélésnél tartottam akkor egy kis ajánló

2020. június 21. 14:35 - T. Balint

Ha már a mesélésnél tartottam, akkor itt egy kis ajánló. Volt ez a csúnya vírusos időszak, szinte minden megállt, se mozi, se új unaloműző youtube videók, a sorozatok forgatása is leállt.

Talán most már minden visszaáll a normál kerékvágásban, de addig is ha unatkoznátok, és valami japán és autós műsort néznétek, akkor ajánlanék egy nagy közönség kedvenc manga sorozatot az Initial D-t. Szóval én ezzel a kis sorozattal ütöttem el az időt. Az illegális versenyekről szól, ahol minden a hegyi utakon történik éjjel, fordulatos és autókban részlet gazdag történet.

A legjobb hogy bárhol tudod nézni, hála a feltöltőknek akik már a 4. évadnál járnak a feltöltésben az indavideon. Ami még nem rossz magyar felirattal, 720p minőségben. 

     (igen ez nem 720) de az új évadok igen.

 

Ha még nem hallottál róla, vagy nem nézted, akkor itt az ideje mivel kötelező darab!

 

Szólj hozzá!
Címkék: initial d

Hetedhét műhelyen is túl

2020. június 19. 10:39 - T. Balint

Hol is kezdjem ezt a mesés leírást, talán ott kezdődött, hogy kopog az autó eleje, miután felkerült rá az új kerék.

Utána néztem aztán, hogy van e hozzá első felső gömbcsukló, itt aztán mindent hallottam, hogy van is nincs is. Olvastam fórumokban, hogy nem kapható hozzá felső gömbcsukló az első felső lengőkarban csak kompletten lengőkarral, de akkor mi legyen. Ebayről vagy a különböző Mazda tuning cégek oldaláról rendeljek 2 elsőfelső lengőkart, vagy drift oldalakról kettőt, amit nem ajánlanak utcai közlekedésre?

Itthon tényleg nem kapni hozzá.

A végén arra jutottam, hogy Lalee már tavaly mondta, hogy szakadt a porvédő és említette is mennyi lesz ennek a cseréje „amire nem emlékszem pontosan mennyi is az annyi” de arra jutottam, hogy ő biztosan megtudja csinálni. Szóval az első állomás hozzá vezetett. 2 héten belül tudott adni időpontot. Gyors átnézés, 1 darab gömbcsukló csere, egy porvédő. A végén úgy gondoltam, hogy érdemes lenne egy futómű állítás.

Gömbcsukló csere

Második állomás, hogy be legyen állítva, a kormány „ferdén” állt az autóban szóval keresnem kellett egy jó futóművest.

OTT serviceMire nem jó a Facebook, az isteni hang alapján egyből az első poszt, amit megláttam a hírfolyamban az, hogy építettek egy IS200-at V8al és pont arról áradozott a készítője milyen jól beállították a futóművét, meg is kérdeztem hol állították és elmondta, hogy az OTT Serviceben és minden téren elégedett az eredménnyel.

Futómű állítás

Következő lépésként időpontfoglalás a szervízben, másnapra van időpont szóval az öröm megvolt, a beállítás megtörtént az adatok a lapon láthatók. Volt még egy problémám felrakták a kerekeket még vidéken és felfelé rázott a pályán 100-110 között se előtte se utána pont ebben a tartományban, de itt nem néztek, rá mert, hogy nagyon be vannak táblázva ezt egy kicsit bánom, mert akkor lehetett még egy állomás.

Egyből meg is néztük a Mátrában hogy sikerült-e az állítás, a végeredmény, hogy én is ajánlom őket.

A kékesen

A sok állás után észrevettem ,hogy a váltó se megfelelő, újabb műhely megálló. Telefonos egyeztetés után, mit is kellene és mi a panasz a Tóth Autószervízben álltam meg Balatonlellén.Tóth Autószervízben

Két testvérpár dolgozik itt, előtte már szerelték itt a Hondám, nagyon precízek és profin dolgoznak.

Mazdát kipróbálták és arra jutottunk, hogy a kuplungot még nem érdemes cserélni, de egy váltó olajat mindenképp cseréljünk és higgyem el, hogy jó lesz. Rendben.

A polcon náluk a képen látható Mannol váltófolyadék volt. Tartottam tőle talán még mindig tartok, mert itt mindenki a prémiumra esküszik (Motul stb…) és az ára miatt is negyede ezekhez a termékekhez képest.Mannol váltófolyadék

Krisztián azzal indokolta, hogy mivel ez egy hátsó kerekes autó, a váltó nem kap akkora terhelést, mint egy első kerekes sperres autó ezért nem érezném a különbséget egy 3x ennyibe kerülő olaj és ez között. De a friss váltófolyadék miatt érezhető a javulás.alulról

Vissza mentem a gumishoz is, ott az első két kereket kicentírozták de azóta is ráz… szóval nem tudom még mi lehet, de nem bántam volna ha a két hátsót is kicentírozza.

Az utolsó állomás pedig egy autóhifi bolt volt, mivel közel 800km-et utaztunk ebben a pár napban és a kazettás Clarion nem volt a toppon semmilyen téren, hogy egy kicsit az M3-ason a dugóban ülve szebbé tegye a várakozást.

Ha már minden a helyére került pont utána rendezték meg a Red Sun Festet, amire kilátogattunk.

Szólj hozzá!

Az unikornis feltűnése

2019. december 30. 17:09 - T. Balint

Nem gondoltam hogy posztolni fogok még ebben az évben.

De az egyik ismerősöm linkelt egy autót, hogy: „Hé, itt a volt kocsid, azonnal vedd vissza”.

 

https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/honda/civic/honda_civic_1_6i-15213075?fbclid=IwAR0UK935V9n5wY5QDaYnTnbGVWMWS8W93rwpb_I17PS2vQd3slDZKdQqD6I

Mivel ő is tudja, hogy erről a kocsiról csak áradoztam anno, és probléma egyszerűen elő se tudott vele fordulni, pár szóba megemlíteném itt is, néhány képpel, amiket még én csináltam az autóról a nagy szerelem közepette (ahogy a hirdetést nézem nagyon szépen megtartotta az állapotát. Látszik, hogy nem került rossz kezekbe az autó, hiszen teljesen olyan, mint volt nem fogott rajta az idő).

A képeket nézve semmi se változott rajta, az első vw gti lip, az oz f1 felnik és egy finom ültetés.

Ezek a változtatások még az én elképzeléseim voltak az autóval, és nem is akartam, többet mert én így éreztem tökéletesnek.

Ha jól emlékszem talán 2014.03.01-én vettem az autót, és 2017 közepén adtam el, az adásvételi megvan, valahol de most a pontos dátum talán annyira nem is lényeges. Körülbelül 50.000Km-et mentem vele ez idő alatt, és hiba mentesen, természetesen a kötelezők: vezérlés, szíjak 8000-enként olajcsere megtörtént.

Külföldi oldalakon ez a 4. generációs szedán Civic nagyon kelendő, és nagy becsben tartják itthon ezt annyira nem érezni.

De egyet remélek, hogy gondos kezekhez kerül és még sokáig az utakat fogja róni.

Szólj hozzá!
Címkék: honda civic

Decemberi gurulás

2019. december 22. 13:14 - T. Balint

Októbertől szinte végig garázsban pihent a Mazda, de volt ez a decemberi jó idő, muszáj volt megjáratni.

Nem vagyok a híve hogy pihenjen végig a garázsban, ha tehetem elő is fogom hozni nehogy ellustuljon.Decemberi gurulás

és megjött hozzá az idei év utolsó rendelt alkatrésze is amit a Mikulás hozott, a helyzet jelző és az index izzó foglalata az IL-ről. 

Minden blog olvasómnak Boldog Karácsonyt Kívánok! 

Szólj hozzá!
Címkék: mazda na miata

A várva várt lakatolás

2019. szeptember 21. 19:26 - T. Balint

A koccanás előtt már foglaltam időpontot a lakatosnál áprilisban, mert a jobb hátsó sárvédő végénél egyre erősebb kirügyeződés látszódott, és ugye a tél már áprilisban közeleg, időben fel kell készülni.

Szóval meg is lepett egy tél előtti lakatolás időponttal, így szeptember első hetében el is vállalta.

Eljött a várva várt nap, lent hagytam az autót és pár naponta rá néztem hogy, hogyan is állunk.

Közben volt egy kis időm makettezni.

 

 

Két hetet töltött Gyurinál az autó, ahol apró esztétikai javítások történtek.

 

Eltűnt a csúnya fekete csík az oldaláról, télre az alvázvédelem megtörtént, de még így is megannyi esztétikai hiba vár kijavításra.

Kész!

Lakatolás utáni első túra

Szólj hozzá!

A roadster serviceben

2019. június 03. 13:55 - T. Balint

Szóval, körbekérdezősködtem hol és hogyan érdemes cseréltetni az autón a vezérlés. Minden ilyen beszélgetés vége azzal zárult hogy olyan ember csinálja, aki már látott ilyet. Ha biztosra akarok menni akkor Laleekirály.

viber_kep_2019-06-01_16-55-18.jpg

Tíz a nullához ő maradt.

Oda-vissza ez 600km-be került pluszban, de teljes mértékben megvagyok elégedve a munkájával és a hozzáállásával , én is csak ajánlani tudom. 

viber_kep_2019-06-01_16-55-20.jpg

Az autón különösebb hibát nem talált, később cserélni kell az első lengőkarokban a szilentet, mert az egyiken a porvédő szakadt és az előbb utóbb sajnos megfogja adni magát. Felvetülhet a kérdés hogy miért nem porvédő cserélek? A porvédőből csak gyári van, ami annyiba kerül mint a három szilent együtt.

Egynek örülök, hogy a koccanás hatására se ment el az autón semmi. Szóval ez egy szerencsés eset volt, hála az égnek.

Szólj hozzá!

Mille Miglia parádé Rómában

2019. május 26. 13:52 - T. Balint

Sikerült ott lennem a Mille Miglia római befutón. Hát ezt az élményt nehéz lesz leírni, hideg rázás hangosan dübörgő ferrarik, porschek, és minden extrém ritka klasszik autó.

img_6029.JPG

Személy szerint nekem a 300SL a kedvencem, a felefelé nyíló ajtó  "wingsup" a forma, szerintem minden úgy van ahogy kell lennie.

Ezen a touron elég sok SL volt már úgy tűnt hogy "tucat" a rendezvényen, akkor is ez a típus ejtett ámulatba leginkább.

viber_kep_2019-05-16_22-39-18.jpg

Szólj hozzá!

Kapható-e hozzá alkatrész?

2019. május 19. 18:11 - T. Balint

Ez a kérdés reméltem nem merül fel ilyen gyorsan és erre a kérdésre nem fogok tudni válaszolni, de az a válasz hogy nincs.

A bal elejét megkoccoltam. Találtam egy nagyon ügyes öreg karosszériást, aki pár kalapácsolás után helyre is hozta az elejét, csak egy probléma maradt kitört az indexbúra a lökhárítóból.

59163270_354542841842493_4783172388835557376_n.jpg

Gondoltam, hogy elszaladok a legközelebbi autósboltba gyorsan és veszek egyet, de ez nem ilyen egyszerű, mert mindenhol azt mondták, nem lehet kapni hozzá.

Facebookon és a miata.hu-n kérdezősködtem, ők tudtak ajánlani olyan embert, aki lehet hogy rendelkezik indexbúrával, itt ki is derült, hogy az indexbúra az közel áll egy féltett relikviától olyan ritka.

Felhívtam akit ajánlottak, ő 15.000Ft-ért adott volna egy balos indexet,egy kicsit sokalltam ezért, mondtam neki majd vissza hívom és átgondolom mert nekem ez soknak tűnt egy közel 30 éves index búráért.

Mikor vissza hívtam mondta, hogy lökhárítóval együtt elvitték (körülbelül 1 nap telt el az első hívás óta) az össze bontót felhívtam 1 jobbost találtam az országban, ő 25.000Ft-ért akarta adni azt az egy darabot.

Szóval maradt a külföldi Miata csoportok, ami úgy tűnik hogy rogyásig van alkatrésszel és az árak sincsenek ilyen magasan mint nálunk.

Sikerült vennem egy pár indexet postaköltséggel 40 fontér,t ami elég ramaty állapotban volt.

De Ádám sikeresen szépen felpolírozta és rendbe tette, csak ajánlani tudom őt, ha valaki lámpapolírra keres embert  Kaposvár vonzás körzetében.

viber_kep_2019-05-19_18-00-27.jpg

A tanulság jobb nem megtörni egy MX 5-öt. 

viber_kep_2019-05-19_18-00-20.jpg

Szólj hozzá!

Héé megjött Drifty!

2019. február 26. 11:21 - T. Balint

51682721 2247466401942279 2353861044230684672 o

Tudom, tudom volt már mx és leszóltam, de ez tényleg teljesen más. Nagyobb a hely nagyobb a vezetési élmény szóval minden jobban tetszik.
Kezdem az elején, 1 millió alatt kerestem hátsókerekes autót, nem jöhetett más szóba. Két opció maradt, BMW 3-as és Ford Sierra. Akinek fáj az ne olvassa, de az összes BMW a kisebbségnél van többnyire vagy hasonló embereknél, úgyhogy pár telefonbeszélgetés után lemondtam a márkáról teljesen. A Sierráról csak annyit hogy, egyet mentem el megnézni, de rom állapotban volt egyre kevesebb már a szép példány, de azért akad és nem is drágán de nem tudom mennyibe lenne még hogy csúszkálni lehessen vele akár csak hóba is.
Lemondtam az élményről (marad a papás kocsikázás a balatonkörül) és elkezdtem nézni a 124-es Merciket, ez a típus nagy álom autóm volt, úgyis sokat utazok, eltespedek benne teljesen jó lesz.
Arra gondoltam veszek mellé egy hó járós autót majd a tél előtt, elég sok Ladát is néztem, de ott is eléggé gyér a felhozatal már.
Szóval megnéztem 2 darab 124-est, egyik sem volt fent a neten, mindkettőt úgy ajánlották, hogy nagyon jó nézzem meg, nekem egyik se tetszett mindre rá lehetett volna költeni még egyszer az árukat.
Ricsi akinek már ajánlottam a képeit, ő ajánlotta nekem az egyik Mercit ott van a városába patyolat vigyázott gép, de télen sajnos a tulaj felesége szarvast fogott vele, és meglett törve az eleje vagyis csak a jobb oldali sárvédő, fényszóró plusz a motorháztetőt is érte. Nem hoztam el, de Ricsi elhozta.

Mercedes 2.5D w124Ricsinél már a szebbik oldalról
Szóval sehol semmi nem volt, egyik este Facebook marketplacen keresgettem, mikor nem maradt más megnéztem az MX-5öket és egy 20 perc böngészés után a lapalján találtam egy NA-t olcsón, de az azért volt olcsó, mert jobbkormányos.
Reggelig gondolkoztam rajta, de elindultunk érte. "Játszósnak jó lesz"- címszó alatt, főleg azért, mert itthon NA nincs is másfél millió forint alatt, vagyis ritka a szép példány, ami rohadás mentes.
Természetesen mindenki lebeszélt róla "mert a jobbkormányos autó az nem autó".
Felértünk Mosonmagyaróvárra, garázsba tartott, két kulcs, szép belsővel, papírjai rendben van. Eldöntöttem- kell és el is hoztuk.

Másnap utaztam el, úgyhogy Budapesten hagytam az autót, de mielőtt oda értem volna, elment a kuplung... elfosta magát a kuplung munkahenger... mindegy, ott hagytam karosszériás ismerősnél Istvánnál, aki rá töltött lelégtelenítette és újra működött, szóval haza tudtam hozni.

52642945 608457282952668 2597624764973449216 n
Itthon orvosolva lett a probléma egyből, úgyhogy újra az úton.
Ami még feltűnt mindenki levillog mert totálisan szembe vertem őket az első fényszóróval, a volt tulajjal beszéltem aki elmondta hogy, ki lett cserélve európaira a lámpa nem érti hogyan "most volt műszakin ott állítgatták"- lehet az a baj.

Lámpaállítás52633881 2352827488280497 3894919181463715840 n
Szóval ez is orvosolva lett, pár csavarral nagyon szépen be lehet állítani a fényszóró fénysugarainak az irányát.
Akkor bemutatnám Driftyt.

insidefüredi kiruccanásfüredi kiruccanás

Szólj hozzá!

Az álom Civic is eladva

2019. január 30. 08:20 - T. Balint

IMG 20181016 075416szerkMostanában éreztem valami nem jó, nem csak az időjárás miatt hogy itt a tél és azért jó lenne valamivel csúszkálni, hanem egy belső kényszer lett rajtam úrrá.

Nagyon jó volt vezetni nagyon szép volt a belseje nekem ő volt az álom civic elektromos tető,tükrök, mind a 4 ablak, és vti belsős na meg fekete de valahogy mégse jó helyen hajtott. Ezért meghirdetettem mindenhol (hahu, fb markert - kezdi teljesen átvenni a magyar használt autó piac kínálatot és nem utolsó sorban látod az eladót is és a képeit is hogy mire kell számítanod). Januárban több komolynak ígérkező vevő is felhívott, csak nehéz volt egyeztetni vagy ő vagy én nem értem rá.

Tegnap délután, több telefonbeszélgetés után, Gergő eljött ,megnézte az autót és meg is vásárolta.

Remélem jó kezekbe került és még sokáig az utakon lesz.

Pár képpel búcsúznék tőle.

A hahu-s screenshot csak a nézettség miatt tenném fel érdekességnek.

51708377 2019360294786490 3278536948662140928 n

 

51394206 2204536419610401 4849817593936084992 n

IMG 20181016 075416szerk

Szólj hozzá!

60k??

2019. január 03. 22:07 - T. Balint

Félre kellett húzódnom az útszélére egy gyors kép erejéig, mivel kerek 60.000 km-et mutatott az óra, persze ami nem valós, de mégis olyan jól nézett ki.

Közel 10.000 km-et tettem meg vele a tavalyi évben, és örömmel tölt el hogy semmilyen nagyobb fej fájást nem okozott.

Boldog és autókban gazdag új évet kívánok mindenkinek!



IMG 20190101 192733

Szólj hozzá!
Címkék: honda civic eh9
süti beállítások módosítása