B GARAGE

Ha már a mesélésnél tartottam akkor egy kis ajánló

2020. június 21. 14:35 - T. Balint

Ha már a mesélésnél tartottam, akkor itt egy kis ajánló. Volt ez a csúnya vírusos időszak, szinte minden megállt, se mozi, se új unaloműző youtube videók, a sorozatok forgatása is leállt.

Talán most már minden visszaáll a normál kerékvágásban, de addig is ha unatkoznátok, és valami japán és autós műsort néznétek, akkor ajánlanék egy nagy közönség kedvenc manga sorozatot az Initial D-t. Szóval én ezzel a kis sorozattal ütöttem el az időt. Az illegális versenyekről szól, ahol minden a hegyi utakon történik éjjel, fordulatos és autókban részlet gazdag történet.

A legjobb hogy bárhol tudod nézni, hála a feltöltőknek akik már a 4. évadnál járnak a feltöltésben az indavideon. Ami még nem rossz magyar felirattal, 720p minőségben. 

     (igen ez nem 720) de az új évadok igen.

 

Ha még nem hallottál róla, vagy nem nézted, akkor itt az ideje mivel kötelező darab!

 

Szólj hozzá!
Címkék: initial d

A bejegyzés trackback címe:

https://balintdrift.blog.hu/api/trackback/id/tr6415905216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása